Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Rebbenő béka

Rebbenő béka

Nosza, menjünk tovább a mesék birodalmába, és ismerjük meg a Rebbenő Békát, aki a zenével és a ritmussal táncol a vízparton. Figyelj, ahogy elmesélem neked ennek a mesés lénynek a történetét.

A Rebbenő Béka a vidámság és a zenélés jelképe. Teste élénk zöld pikkelyekkel van borítva, amelyek ahogy mozog, vibrálnak, mintha a zene ritmusára táncolnának.

A Rebbenő Béka otthona a tündöklő tavak és vízesések birodalmában található. Itt a víz ritmikusan csobog, és a természet dallama megtölti a levegőt. A Rebbenő Béka a tóparton áll, a lábai alatt a vízcseppek táncolnak, ahogy a zenére pattognak.

Képzeld el, hogy belépsz egy csodás vízi birodalomba, ahol a víz tiszta és ragyogó, és a növények zöld lombozata a széllel együtt lengedez. A Rebbenő Béka a parton ül, és a lábával a ritmust dobja, hogy zenét hozzon a világba. Amint a hangjai szárnyra kelnek, a természet körülötted megelevenedik, és a lélek vidám dallamokra rezdül.

De ne tévesszen meg a vidámság és a zenélés – a Rebbenő Béka mély bölcsességgel és harmóniával rendelkezik. A lény képes megérezni a ritmust és az energiát a világban, és átadni ezt a boldogságot és a harmóniát másoknak. Azok, akik figyelnek és nyitott szívvel hallgatják a Rebbenő Béka zenéjét, megtapasztalhatják a belső örömöt és a lélek táncát.

Hagyd, hogy a Rebbenő Béka vezessen téged a zenével teli utakon. Tapasztald meg a ritmusok és a dallamok varázsát, és engedd, hogy a lélek táncoljon a vidámság és a harmónia hídján. Légy nyitott, hogy a szíved megmozduljon a zenére, és érezd a Rebbenő Béka dalának csodáját és a vidámságát.

blank
3D nyomtatással készült, flexi forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek 90 × 115 × 55 mm

1.700 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Még több varázslény:

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank

Érdekelhetnek még: