Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Mechanikus Szitakötő

Mechanikus Szitakötő

A Mechanikus Szitakötő teste fényes bronz színben ragyog, és fém páncélja védőpajzsként takarja. A szárnyai kifinomult fogaskerekekkel vannak felszerelve, amelyek a szellőre reagálva mozognak, miközben a szitakötő elegánsan lebeg a levegőben. Szemei apró csiszolt üveglencsék, amelyek tükrözik a színek és a fények csodáját.

A Mechanikus Szitakötő otthona a repülő gőzgépek és órakészülékek rejtelmes birodalmában található. Itt a szitakötő elegánsan repül és táncol a levegőben, úgy mint egy művészi alkotás. A steampunk műhelyekben gyakran találkozhatunk vele, ahol a gőz és a füst körülveszi, és az óraművek csodálatos dallamokat játszanak.

Képzelj el egy repülő szitakötőt, amint könnyedén szeli át a levegőt, és a szárnyai a gőzgépek ritmusára rezdülnek. A Mechanikus Szitakötő élete a levegőben repülve telik, új szépséget és kreatív kiválóságot hozva létre, miközben a szíve szárnyal a szabadságtól.

De ne tévesszen meg a légi elegancia és a fogaskerekek – a Mechanikus Szitakötő mély érzelmekkel és spirituális szépséggel rendelkezik. A szitakötő nem csak egy mechanikus alkotás, hanem a természet és az éter szellemi képviselője. Az ő repülése és táncolása az alkotói szabadságot és a lélek szépségét hordozza magában.

blank
3D nyomtatással készült, flexi forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek 190 × 200 × 20 mm

2.100 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Még több varázslény:

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank

Érdekelhetnek még: