Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Orchidea Sárkány bébi

Orchidea Sárkány bébi

Üdvözöllek Utazó! Hadd vezesselek el a mesés birodalomba, ahol az Orchidea sárkány rejtélye és varázsa vár rád. Ülj mellém és hallgasd, ahogy elmesélem neked ezen misztikus lény történetét.

Az Orchidea sárkány varázslatos és különleges lény, melynek testét ragyogó orchideavirágok borítják. Ezek a virágok finoman áradnak színben és illatban, és ahogy a sárkány mozog, mintha a természet egy csodálatos kertjében lennénk.

Az Orchidea sárkány otthona a titkos és rejtett erdők mélyén található. A lombkoronák között járva a sárkány egyensúlyt teremt a birodalomban, és gondoskodik az orchideák védelméről. Ezek a különleges virágok a szépség és a törékenység jelképei, és az Orchidea sárkánynak köszönhetően az erdőben a legelragadóbb és legszínesebb orchideák nyílnak ki.

Képzelj el egy helyet, ahol a virágok szirmai varázslatosan táncolnak a szellőben. Az orchideák lila, rózsaszín, fehér vagy akár kék árnyalatai egymással keverednek, létrehozva egy csodálatos és harmonikus palettát. Ahogy az Orchidea sárkány röppen, a virágok illata betölti az erdőt, elbűvölve azokat, akik közel merészkednek.

De ne tévesszen meg a csodás virágok és az Orchidea sárkány gyengédsége – ő is birtokolhat rendkívüli erővel bíró varázslatokat. A sárkány képes létrehozni egyedi és csodálatos illúziókat, amelyek által az erdőben barangolókat meglepi és elkápráztatja. Ám ez a varázslat mindig játékos és jóindulatú, hiszen az Orchidea sárkány a harmóniát és a természet szeretetét hordozza magában.

Csak azok léphetnek közel az Orchidea sárkányhoz, akik tisztelettel és szeretettel fordulnak a virágok és a természet felé. Azok, akikben megvan a képesség, hogy megőrizzék a békét és a harmóniát szívükben, megtapasztalhatják az Orchidea sárkány rejtett bölcsességét és varázslatos érintését.

Most, Utazó, vágjunk neki együtt az erdőnek, és fedezzük fel az Orchidea sárkány misztériumait. Kívánom, hogy az orchideák szépsége és az Orchidea sárkány szeretete övezzen, ahogy a birodalomba lépsz. Jó utat és izgalmas kalandokat kívánok neked, Utazó!

blank
3D nyomtatással készült, flexi sárkány forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek N/A

1.600 Ft4.800 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank