Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Pillangó Sárkány bébi

Pillangó Sárkány bébi

Lépjünk be a mesék birodalmába, ahol a Pillangó Sárkány a szépség és a könnyedség megtestesítője.

A Pillangó Sárkány finom, áttetsző szárnyakkal rendelkezik, amelyek szivárványszínekben pompáznak. A szárnyak lágyan hullámzanak, ahogy a sárkány mozog, mintha varázslatos pillangók szállnának a levegőben. Testét apró minták és csodálatos színárnyalatok díszítik, mint a legtündöklőbb pillangók testében.

A Pillangó Sárkány otthona a mesés virágos rétek birodalmában található. Itt a leggyönyörűbb virágok nyílnak ki, és a sárkány szárnyai könnyedén siklanak a virágok között. A sárkány hordozza a tavaszi illatot és a virágok energiáját, és a birodalomban a szépség mindenhol jelen van.

Képzeld el, hogy belépsz egy mesés rétre, ahol virágok milliói pompáznak különböző színekben és formákban. A pillangók és a Pillangó Sárkány együtt repülnek a virágok között, ahol az illat és a színek összetalálkoznak. Ahogy a sárkány repül, maga mögött varázslatos nyomot hagy, amely pillangók formájában táncol a levegőben.

De ne tévesszen meg a könnyedség és a szépség – a Pillangó Sárkány bölcsességgel és varázserővel is rendelkezik. A sárkány képes meglátni a lélek legmélyén rejlő szépséget, és átadni a belső erőt és a megújulást. Aki tiszta szívvel és nyitott elmével közeledik, megtapasztalhatja a Pillangó Sárkánynak a varázslatos erejét és átalakító energiáját.

Engedd, hogy a Pillangó Sárkány vezessen téged a szépség és a könnyedség útján. Fedezd fel a pillangók birodalmát és tapasztald meg a belső átalakulást, amint a sárkány melletted repül. Hagyd, hogy a szíved megnyíljon a szépség és a varázslat előtt, és érezd a pillangók szabadságát és a könnyedségüket.

blank
3D nyomtatással készült, flexi sárkány forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek N/A

1.500 Ft4.500 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank