Barion Pixel
Szűrők
ITT VAGY MOST: Formák / Szörnyek és Figurák / Kollekciók / Blacktongue Assassins / Ashurak – Avid Zeek King

Ashurak – Avid Zeek King

A Scourgelands kietlen, hamuszürke pusztaságában élnek a Zeekek, az óriás ízeltlábúak faja, akiknek formái éppoly változatosak, mint amilyen félelmetesek.

Közéjük tartoznak az Avid Zeekek, akik hírhedtek a fémek iránti mohó étvágyukról, amelyet azért fogyasztanak, hogy megerősítsék amúgy is félelmetes kitinpáncéljukat.

Ezek a lények mélyen beássák magukat a hamuval borított földbe, és kiterjedt kaptárhálózatokat vájnak ki a fém iránti könyörtelen hajszájukban. Egyetlen bányát sem hagyott érintetlenül ez a csapás, mivel az Avid Zeek jelenléte szinte hozzáférhetetlenné tette a fémeket az Aera utolsó korszakában.

E mohó faj csúcsán Ashurak, az Avid Zeek király ül. Az ő jelenléte irányítja az Avid Zeek hatalmas, összekapcsolt labirintusait, a visszhangzó alagutak és barlangszerű kamrák földalatti birodalmát, amely valószínűleg a Scourgelands összes bányáját összeköti, és tele van számtalan mandibula csattogásával.

Ashurak uralma megkérdőjelezhetetlen, méretét és erejét legendaként suttogják a pusztaságban. Már a felbukkanása is olyan esemény, amely végzetet jelent azoknak, akik túl közel merészkednek a szent bányákhoz, vagy ki merik fosztani birodalmának mélyét.

Egy olyan földön, ahol a túlélés luxus, Ashurak uralma abszolút, királysága pedig a hamu alatt épült birodalom.

3D nyomtatással készült fantasy makett figura.
Több darabos (Ashurak teste + 1-1db felső kar, 1-1db alsó kar + Ashurak feje + talapzat).
Méretezési szabvány: 32 mm, alapzat: 4 hüvelyk (100mm).

Egy készlet a következőket tartalmazza:
-1db részletesen kidolgozott Szörny figura.
-1db részletes talapzat.

Részletes jellemzőket lent olvashatod.

Ez a figura a Blacktongue Assassins kollekció része.

blank

8.990 Ft

  Leírás

Új varázslatos világot nyitunk számodra, ahol a képzelet és kreativitás találkozik! Fedezd fel ezeket a csodálatos fantasy figurákat, amelyek magukban hordozzák a kaland, a harc és a varázslat esszenciáját.

A D&D, M.A.G.U.S, Warhammer, Forgotten Realms és más szerepjáték vagy táblajáték rajongók és kalandvágyó lelkek számára elérhető kollekciónkban olyan karaktereket találsz, amelyek mélyen elmerültek a fantasy világokban. Vonzó dalnokok, bátor harcosok, bölcs varázslók, cseles tolvajok és más ikonikus szereplők várnak rád, mindegyikük részletes kidolgozásban és magával ragadó kivitelben.

Mindegyik figuránk 3D-nyomtatással készül, műgyantából, 50 mikronos réteg vastagsággal, amit megrendelés után gyártunk le neked. Ez az anyag nagyon könnyen festhető. A figurák egyszínűek, többnyire a szürke 50 árnyalata valamelyikéből gyártjuk őket.

Ha a figurák több darabból állnak, az a rövid leírásukban feltüntetjük, akkor azt neked kell össze ragasztanod. Itt olyanokra gondolj, hogy talapzat amin áll a figura, esetleg fegyver a kézben, vagy valamely hasonló a modellhez járó kiegészítő vagy "nyúlvány". Könnyebb kifesteni a külön álló részeket és utána összeragasztani. A kész, legyártott figurák egyszínűek, a festésük rád vár majd. Fesd ki őket, hogy valódi életre keljenek a történeteidben.

A webhsopunkban az Artisan Guild művészei által készített figurákat és modelleket találod meg.

Vállalkozásunk hivatalos licensz engedéllyel rendelkezik az Artisan Guild modellek fizikai nyomatainak értékesítésére. 

This company is officially licensed to sell physical prints of Artisan Guild models, obtained through the Artisan Guild Patreon, Tribe or MyMiniFactory Shop. Original digital .stl files of this model can be purchased either by joining the Artisan Guild Patreon (at: https://www.patreon.com/ArtisanGuild ),or at MyMiniFactory (at: https://www.myminifactory.com/users/Artisan_Guild )

Ha a webshopban még nem találsz olyan figurát, amilyet keresel, írj nekünk és a partnerünk révén elérhetővé tesszük számodra.

blank
További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank