Barion Pixel
Szűrők
ITT VAGY MOST: Formák / Szörnyek és Figurák / Kollekciók / Dwarven Defenders / Dwarven Two-Handed Specialist

Dwarven Two-Handed Specialist

Védd meg erődítményedet ezzel a törpe védővel. Tökéletes városőrnek és/vagy játékos karakter modellnek!

3D nyomtatással készült fantasy makett figura.
Több darabos (Hős + talapzat + fegyverek).
Méretezési szabvány: 32 mm, alapzat: 1 hüvelyk (25mm).

Egy készlet a következőket tartalmazza:
-1db részletesen kidolgozott figura. (válassz: Férfi vagy Nő)
-1db kétkezes fegyver (válassz: Kalapács vagy Csatabárd)
-1db részletes talapzat.

Részletes jellemzőket lent olvashatod.

Ez a figura a Dwarves kollekció része.

blank

1.290 Ft

  Leírás

Új varázslatos világot nyitunk számodra, ahol a képzelet és kreativitás találkozik! Fedezd fel ezeket a csodálatos fantasy figurákat, amelyek magukban hordozzák a kaland, a harc és a varázslat esszenciáját.

A D&D, M.A.G.U.S, Warhammer, Forgotten Realms és más szerepjáték vagy táblajáték rajongók és kalandvágyó lelkek számára elérhető kollekciónkban olyan karaktereket találsz, amelyek mélyen elmerültek a fantasy világokban. Vonzó dalnokok, bátor harcosok, bölcs varázslók, cseles tolvajok és más ikonikus szereplők várnak rád, mindegyikük részletes kidolgozásban és magával ragadó kivitelben.

Mindegyik figuránk 3D-nyomtatással készül, műgyantából, 50 mikronos réteg vastagsággal, amit megrendelés után gyártunk le neked. Ez az anyag nagyon könnyen festhető. A figurák egyszínűek, többnyire a szürke 50 árnyalata valamelyikéből gyártjuk őket.

Ha a figurák több darabból állnak, az a rövid leírásukban feltüntetjük, akkor azt neked kell össze ragasztanod. Itt olyanokra gondolj, hogy talapzat amin áll a figura, esetleg fegyver a kézben, vagy valamely hasonló a modellhez járó kiegészítő vagy "nyúlvány". Könnyebb kifesteni a külön álló részeket és utána összeragasztani. A kész, legyártott figurák egyszínűek, a festésük rád vár majd. Fesd ki őket, hogy valódi életre keljenek a történeteidben.

A webhsopunkban az Artisan Guild művészei által készített figurákat és modelleket találod meg.

Vállalkozásunk hivatalos licensz engedéllyel rendelkezik az Artisan Guild modellek fizikai nyomatainak értékesítésére. 

This company is officially licensed to sell physical prints of Artisan Guild models, obtained through the Artisan Guild Patreon, Tribe or MyMiniFactory Shop. Original digital .stl files of this model can be purchased either by joining the Artisan Guild Patreon (at: https://www.patreon.com/ArtisanGuild ),or at MyMiniFactory (at: https://www.myminifactory.com/users/Artisan_Guild )

Ha a webshopban még nem találsz olyan figurát, amilyet keresel, írj nekünk és a partnerünk révén elérhetővé tesszük számodra.

blank
További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank