Barion Pixel

fény és kép

 

Litofán hangulatkép. A fénykép új formában. Megújulva.

Mi fán terem a litofán?

Nagyon látványos, domború képalkotás ez, aminek a végén egy szürkeárnyalatos kép jön létre. A képen a részletek úgy válnak láthatóvá, ha hátulról megvilágítjuk azt, vagyis a kép anyagában áttetsző.

Korábban porcelán alapanyagra készítették ezeket a fényképeket, öntéssel vagy marással. Mi ezeket a képeket 3D nyomtatással készítjük. A képen a sötétebb árnyalatoknál az anyag vastagabb, míg a világosabb felé haladva egyre vékonyodnak. Az így létrejött és hátulról megvilágított kép szépia hatású lesz, ezzel egyedi, személyes és varázslatos hangulatú emlékképet tudsz létrehozni.

Hogyan lesz neked is ilyen? Küldj nekünk legalább három digitális fényképet amiből szeretnél hangulatképet készíttetni. Küldhetsz álló vagy fekvő képeket is, de mindegyiknek azonos legyen az orientációja. A képeket 8*13 cm-es méretben készítjük,  a képtartó doboz mérete 26,5*14*4,5 cm lesz. Ha ettől eltérő méretben vagy kiosztásban szeretnéd, írj nekünk.

A fénykép tartó doboz szintén 3D nyomtatással készül. A dobozka egy esztétikus zárt keret, melyben beépített, USB-s, távirányítós színes (RGB) ledszalag van, így olyan színben pompázik majd, amilyen a hangulatod.

A dobozban a fényképeket bármikor ki- vagy megcserélheted, ha újabb fényképeket szeretnél.

 

 

Hangulatkép dobozkában színes LED világítással - álló képek

Hangulatkép dobozkában színes LED világítással - fekvő képek

Miután elküldted a kérésedet, válaszolunk neked a megadott e-mail címre, visszaigazoljuk a megrendelésedet és egyeztetünk a fizetés és a szállítás módjáról.

Ilyen egyszerű az egész!

Ide küldheted a képeket
hello@3dverzum.hu
vagy kattints a gombra.

Az elküldött adatokat az Adatvédelmi szabályzat szerint kezeljük.

Kérlek olvasd el az Egyedi ajánlatkérésre és a formák elkészítésére vonatkozó bekezdéseket az ÁSZF-ben.

Az új hangulatkép:

Ezek voltak az old fashion style litofán képek 🙂