Barion Pixel

VÉLEMÉNY-KEZELÉSI IRÁNYELVEK

Jelen vélemény-kezelési irányelvek Petrics Bernadett egyéni vállalkozó (adószám: 69984318-1-33)      továbbiakban: (3Dverzum) által üzemeltetett www.3dverzum.hu oldalon adott véleményekre terjednek ki.

 

 1. VÉLEMÉNYEK

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt!
A megerősített vélemények moderáció után kerülnek ki a www.3dverzum.hu oldalra.

 1. MODERÁLÁSI ALAPELVEK:

A 3Dverzum nem jelenít meg:

 • trágár, obszcén, rasszista, fenyegető hangnemű, durva, kirívóan és indokolatlanul közönséges megnyilvánulást, egyes társadalmi csoportokat szexuális, vagy vallási hovatartozásukban sértő véleményeket;
 • emberiségellenes ideológiára, vagy ilyenekkel kapcsolatos intézmények, vagy személyek, illetve terroristák, terrorszervezetek neveit, elnevezéseit, vagy rövidítéseit, vagy rájuk utaló nevet, kifejezést, rövidítést.
 • az általánosan elfogadott normákba ütköző véleményeket,
 • olyan véleményeket, melyek beazonosíthatóan nem az adott termékre irányulnak;
 • témaidegen bejegyzéseket,
 • olyan termékvéleményeket, melyek az adott termékre konkrét információt/véleményt nem tartalmaznak, hanem konkurens termékek tulajdonságait írják le,
 • termékkel kapcsolatos esetleges kérdésed, illetve a 3dverzum.hu weboldal funkcionalitásával kapcsolatos visszajelzést, hibajelzést a hello@3dverzum.hu e-mail címre küldheted, kérjük ne a termékvéleménynél tüntesd fel!

 

 1. MŰKÖDÉSI ELV

 

Fontos: csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt!

A kiválasztott formánál megtekinthető a vásárlók által adott értékelés és vélemény.
A kiválasztott forma fotója alatt található menücsíkon “Vélemények” fülre történő kattintás után kétféle véleményezési lehetőség áll rendelkezésre.

 • Csillagok: A csillagokra történő kattintással jelezhető a termékkel kapcsolatos elégedettségi szint (1-5 csillag, 1 kevésbé elégedett, 5 nagyon elégedett).
 • Szöveges értékelés: itt kifejthető, hogy miért is ajánlja ezt a formát, milyen pozitív vagy negatív tulajdonságai vannak, illetve miért érdemes vagy nem érdemes ezt választani.

Értékelési ablak:

 

 1. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A megjelenített vélemények módosítására a 3Dverzum nem biztosít lehetőséget. A vélemény írójának lehetősége van a teljes vélemény eltávolíttatására, amit a hello@3dverzum.hu e-mail címre küldött kéréssel tud kezdeményezni, amennyiben az e-mail ugyanarról a levelezési címről érkezik, mint amelyikhez a megírt vélemény köthető.

A véleményt elküldő személy beleegyezik, hogy a véleménye időtől és helytől függetlenül korlátlanul felhasználható valamint garantálja, hogy a véleménye harmadik személy befolyásától mentes.

Nincs lehetőség jogi követelésekkel fellépni bármely formájú ellenszolgáltatást illetően.

Minden elküldött vélemény a 3Dverzum kizárólagos tulajdonába kerül. Fenntartjuk magunknak a jogot a beküldött vélemények lerövidítésére vagy megváltoztatására, úgy, hogy ennek hatására nem sérül az értelmük, valamint azon vélemények visszatartására vagy eltávolítására, amelyek a jelen véleménykezelési irányelveknek nem felelnek meg.

A 3Dverzum fenntartja a jogot, hogy moderáljon, vagy eltávolítson bármilyen olyan véleményt, ami személyiségi jogot sért.

A Jelen véleménykezelési irányelveket a 3Dverzum jogosult bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztatni, visszavonni.