Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Mechanikus Hangya

Mechanikus Hangya

A nap első sugarainak megjelenésével az aranyló hajnali köd szelíden oszlott szét, belátást engedve a műhely ablakain át. A rézszínű fogaskerekek apró, mégis pontos mozdulatai megdobogtatták a műhely falait, miközben a Mechanikus Hangya táncolt a gépek között.

A hangya teste bronz és réz színekben ragyog, miközben finom fogaskerekei és művészi díszítései igazi műremeknek látszanak. A hangya aprólékosan dolgozik, mint egy óramű, hogy a gőzgépek és mechanikus szerkezetek csodáit hozza létre.

A műhelyében a hangya apró szerszámokkal és fogaskerekekkel táncol a műveletek között. Mindegyik mozdulatát precíz mérnöki tervezés vezérli, és minden apró alkatrészt gondosan illeszt össze, mint egy művész, aki festékeivel alkot csodákat.

De ne tévesszen meg a fogaskerekek és a gépek – a mechanikus hangya érzésekkel és élettel telik meg, ahogy alkot és létrehozza az újabb műveit. A műhelyben az apró fogaskerekek valódi muzsikát játszanak, ahogy a hangya táncol, és a szíve tele van az alkotói szenvedéllyel.

blank
3D nyomtatással készült, flexi forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek 190 × 120 × 30 mm

1.700 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank