Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Mechanikus Pók

Mechanikus Pók

A Mechanikus Pók egy valódi csoda, amelyet a mérnökök és feltalálók alkottak meg a gőzgépek és órajelek remekműveiből. Teste réz és bronz fogaskerekekkel van díszítve, amelyek mozgásban vannak, ahogy a pók izmos lábaival táncol a műhelyben. Szemei apró kis lámpák, amelyek fényükkel megvilágítják a sötét zugokat, és visszatükrözik a műveletek aprólékosságát.

A Mechanikus Pók otthona egy rejtett műhely, amely tele van alkatrészekkel, fogaskerekekkel és csiszolt felületekkel. Itt a pók munkálkodik és alkot, hogy új technikai csodákat hozzon létre. A műhelye tele van füsttel és gőzzel, és a pók finom szagokat érez a működő mechanikus berendezésektől.

Képzelj el egy művészi műhelyt, ahol a fém és a mechanika lélegzetelállító alkotásokká változik. A Mechanikus Pók a lábain táncolva dolgozik, és gondosan megtervezi és megalkotja új mechanikus eszközeit. Mindegyik szerkezet finoman kidolgozott és precíz, és mind a steampunk birodalom meglepő találmányai között található.

De ne tévesszen meg a technológia és a gépek – a Mechanikus Pókot a kreativitás és a művészet ihleti. A pók minden egyes alkatrészt odaadással és szeretettel alkotja meg, és a szívét a művészetébe helyezi. A művei nemcsak kiválóan működnek, hanem varázslatosak is, és a steampunk birodalom lakóit elkápráztatják az alkotásaival.

Fedezd fel a fogaskerekek és gőzgépek világát, és hagyd, hogy az alkotás varázsa és a művészet zsenialitása lenyűgözzön téged.

blank
3D nyomtatással készült, flexi forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek 100 × 145 × 30 mm

1.700 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank