Barion Pixel
ITT VAGY MOST: Formák / Varázslények / Lóhere Sárkány bébi

Lóhere Sárkány bébi

Lépjünk be a mesevilágba, ahol a Lóhere Sárkánya a szerencse és a varázslat jelképe. Üdvözöllek, Utazó, hallgasd figyelmesen, ahogy elmesélem neked ennek a különleges lénynek a történetét:

A Lóhere Sárkánya a lóhere motívumával és a szerencse szimbólumaival van díszítve. Testét apró lóhere alakú pikkelyek borítják, amelyek arany vagy zöld színekben ragyognak. A sárkány különleges képessége, hogy szerencsét hoz azoknak, akik találkoznak vele.

A Lóhere Sárkány otthona a mesebeli erdők mélyén található, ahol varázslatos lények és színes növények élnek. A sárkány őrködik a kincsek felett, amelyek a szerencse és a gazdagság szimbólumai. A kincsek csillognak és ragyognak, ahogy a Lóhere Sárkánya mellett haladunk.

Képzelj el egy helyet, ahol a fák ágai tele vannak lóhere levelekkel, amelyek a szellőben könnyedén ringatóznak. Az erdőben a szerencse energiaáramlása érezhető, és a Lóhere Sárkánya ezt az energiát hordozza magában. Amikor a sárkány repül, a lóhere levelek kísérik őt, mint a szerencse szárnyai, amelyek hozzájárulnak a kalandok és a boldogsághoz.

Azonban a Lóhere Sárkány nemcsak a szerencse jelképe, hanem egy bölcs és megértő lény is. A sárkány képes megosztani a bölcsességét és tanácsait azokkal, akik tisztelettel és alázattal közelednek hozzá. Aki szeretettel és nyitottsággal fordul a világ és a szerencse felé, az megtapasztalhatja a Lóhere Sárkányának varázslatos ajándékát.

Most, Utazó, engedd, hogy a Lóhere Sárkánya vezessen téged a szerencse útján. Nyisd meg a szíved a lehetőségek előtt, és hagyd, hogy a lóhere levelek vezessenek téged a boldogság felé. A Lóhere Sárkánya mellett járva, találkozhatsz a szerencsével, a gazdagsággal és a boldogsággal.

Jó utat és szerencsés kalandokat kívánok neked, Utazó!

blank
3D nyomtatással készült, flexi sárkány forma.
Részletes leírást lent olvashatod.

Méretek N/A

1.600 Ft4.800 Ft

 Ft

Leírás

 

A varázslény figurák (formák) 3D nyomtatóval készülnek, amit a megrendelés után készítünk el. A formák alapanyagának PLA-t használunk. A tisztán tartásához (ha szükséges) langyos vizes (max. 40 C) kézi mosogatást ajánljuk, karcmentes mosogatószerrel, továbbá a forma megőrzésének érdekében javasoljuk, hogy ne tedd ki őket közvetlen napsütésnek, vagy más hőforrásnak.

A formák méreteit a leírásában találod. A formák színét a felhasznált filament adja meg. Kérheted alap színnel ami ezüstösen csillogó világos szürke színű, vagy többszínű anyagból. A többszínű filament lehet tricolor vagy színátmenetes.

A tricolor: három szín van összefűzve egy szálba, a három szín állandó a nyomtatás során, pl kék + zöld + piros. Ez a három szín folyamatosan jelen van a formán, különböző szögből más-más szín dominál a tárgyon, színváltó hatást keltve.

Színátmenetes: Sokszínű a felhasznált filament szál, a forma készítése során egyik színből egy másikba vált át a tekercs, így két vagy több színű, közel folyamatos átmenetet kapunk a tárgyon. A formán a színek száma és ezáltal a színátmenet annál gyakoribb, minél nagyobb egy tárgy. Egy kis méretű varázslényen a színátmenet általában két színből áll. A színválasztásnál a tekercset tudod kiválasztani, hogy melyik tekercs felhasználásával gyártsuk le, így mik legyenek a domináns színek és árnyalatok, de azt nem, hogy pontosan milyen színekből álljon a forma. A lényeket folyamatosan készítjük, ahol véget ér a szál, onnan folytatjuk a következőt. Egy biztos, hogy nagyon szép színekben fog pompázni a lényed! 

A tényleges színek kis mértékben eltérhetnek a színválasztó képein látottaktól. A színek különböző fényviszonyok mellett máshogy mutatkoznak (lent látod a tricolor színmintát).

A PLA könnyen festhető, így akár színes filamentből kéred, akár egyszínű szürkéből, úgy pingálod ki, ahogy neked tetszik. Bármilyen modell vagy akril festékkel könnyedén festhető.

Ha a formánál fel van tüntetve, hogy "Flexi", akkor a tárgy egésze vagy egy része úgy lett nyomtatva, hogy azok láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal testhelyzetük, végtagjaik, stb. mozgathatók (de nem szétszedhetők), így neked tetsző pozícióban gyönyörködhetsz benne. Attól, hogy mozgathatók, még nem rugalmas anyagból készülnek.

Ezeknek a formáknak az elkészítési idejük méretükből adódóan valamivel tovább tart, mint pl: egy sütikiszúrónak, így tovább tarthat, mire eljut hozzád a választott forma.

 

A Lények élőben:

Színminták:

blank

További kérdésed van? Írj nekünk!

Termékek/Formák

blank

Vásárlás/Fizetés

blank

Szállítás

blank

Jótállás/Ügyfélszolgálat

blank

Technikai/Biztonság

blank